Mielli është një përbërës kryesor që përdoret në pjekje. Shkurtimi i bën produktet e pjekura me lagështi, shton shije dhe e mban produktin e pjekur të freskët më gjatë. Çdo yndyrë, si vaji ose…

Le të hamë?

Para se të përdorni skarën, do të dëshironi ta ndizni dhe ta lini të digjet për 20 deri në 30 minuta. Kjo djegie e parë pastron skarën, duke hequr çdo…

Le të hamë?

Koha e gatimit do të ndryshojë duke kërkuar peshën e mishit tuaj. Për të llogaritur kohën e gatimit të gammon peshoni nyjen. Një nyje gamoni pa kocka do të…

Le të hamë?

Sa kohë duhet të gatuaj pulë në 400 gradë? Për të pjekur gjoksin e pulës në 400 ° F: Kjo do të zgjasë midis 22 dhe 26 minuta në varësi të madhësisë së…

Le të hamë?

Çfarë do të ndodhë nëse skuqni spageti? Çfarë ndodh nëse skuqni makarona të papërpunuara? Tiganisja e spagetit të gatuar ose të mbetur shkakton që petë të ngjiten së bashku, dhe rezulton…

Le të hamë?

Çfarë mund të përdor për të pastruar pjesën e jashtme të skarës sime? Përdorni një sfungjer për të fshirë anën e skarës tuaj me sapun enësh dhe ujë. Nëse…

Le të hamë?

Sa kohë të ziejmë një karavidhe të tërë të ngrirë? Mbuloni tenxheren dhe, nëse është e plotë, lërini të avullojnë për 10 minuta për një karavidhe 1 kile ose 7-8 minuta për…

Le të hamë?

Kur hahen me masë, ushqimet e skuqura me siguri mund të jenë pjesë e një diete të ekuilibruar. Pra, nëse pyesni veten, a mund të jetë ushqimi i skuqur i shëndetshëm? ’, përgjigja është një…

Le të hamë?

Zgjidhni vajra me një pikë të lartë tymi: shkurtimi i perimeve, yndyra dhe vaji i kikirikut janë të gjitha zgjedhje të mira. Yndyra duhet të jetë rreth një centimetër e thellë në tigan,…

Le të hamë?

Çfarë aftësish kanë nevojë për kuzhinierët e linjës? Këtu janë disa shembuj të aftësive që duhet të keni ose të zhvilloni si kuzhinier: Angazhimi ndaj cilësisë. Një kuzhinier i linjës duhet…

Le të hamë?